Akció!

Szívünk ragyogása

2200 Ft 750 Ft

Szívünk ragyogása Ebben a varázslatos történetben Oups, a kis földönkívüli Szeretetnagykövet elmeséli nekünk, hogy hogyan lehet a szívünket fénnyel megtöltő és bennünket boldogságra hangoló napsugarakat összegyűjteni. A könyv címe egyben a kiadó filozófiáját is tükrözi, amely könyvein keresztül azt célozta meg, hogy a világot Kurt Hörtenhuber gondolataival és Conny Wolf kedves illusztrációival kicsit „naposabbá” tegye. Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk! Minél több napsütés ragyog a szívünkben, annál derűsebbé válik a világunk. Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket! 17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

263 készleten

Kedvencek megtekintése
Kategória:
Leírás

Szívünk ragyogása

Ebben a varázslatos történetben Oups, a kis földönkívüli Szeretetnagykövet elmeséli nekünk, hogy hogyan lehet a szívünket fénnyel megtöltő és bennünket boldogságra hangoló napsugarakat összegyűjteni.

A könyv címe egyben a kiadó filozófiáját is tükrözi, amely könyvein keresztül azt célozta meg, hogy a világot Kurt Hörtenhuber gondolataival és Conny Wolf kedves illusztrációival kicsit „naposabbá” tegye.

Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk!

Minél több napsugarat gyűjtesz a szívedbe,

annál szebbnek látod a világot.

Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket!

17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

Fizetés és szállítás

Vásárolj online és keresd az átvételi lehetőségeknél a Pick Pack Pontot.

Neked nincs más dolgod, csak útba ejteni a választott pontot egy neked tetsző időpontban. Ha elégedett vagy, ajánlj minket másoknak is!

Te döntesz az átvétel időpontjáról és helyéről. Akár reggel, akár munkaidő után, sőt még vasárnap is!