Fizetés és Szállítás

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvéttel: A csomag értéke az átvételekor fizetendő készpénzben.

ÁTVÉTELI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

– Sprinter Futárszolgálattal: A megrendelt csomagot a Sprinter futárszolgálattal eljuttatva Önhöz. A szállítmányról a futárcég értesítést küld e-mailt és SMS formájában a regisztrációban megadott címre és mobiltelefon számra, ezen a diszpécserszolgálati telefonszámon (06/1-3473000), itt tudnak pontosabb szállítási időpontot egyeztetni. A futár 8-17 óra között kézbesíti a megrendeléseket, amennyiben nem talál a megadott címen senkit, meghagyja a telefonszámát és lehet vele egyeztetni időpontot másnapra. Az ár kétszeri kézbesítési kísérletet tartalmaz. Kérjük, olyan címet adjon meg, ami ebben az időszakban biztosan tudja fogadni a csomagot.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A szállítási költségek Magyarország egész területére egységesen érvényesek és a teljes megrendelésre vonatkoznak. Magyarországon kívüli szállítást kizárólag előzetesen egyeztetett (hello@oups.hu) rendelés esetén vállalunk!

Fizetési mód                            Sprinter

Utánvétel                                  3. 000 Ft

Amennyiben megrendelése meghaladja a 10.000 Ft-ot, a szállítás ingyenes!

CSOMAGOLÁS, ÁRAK

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét. A termékek mellett feltüntetett árak minden esetben a bruttó árat jelölik, melyek tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót. A termékek szállításakor felhasznált csomagolóanyagok után a környezetvédelmi termékdíj megfizetésre kerül.