Back
Akció!

Kényeztetés szívnek és léleknek

2200 Ft 750 Ft

Egy könyv, ami minden szívet boldogságra hangol… Oups arra hívja fel figyelmünket, hogy ne csak a testünket lássuk el minden jóval, hiszen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, a szívnek és a léleknek is szüksége van a mindennapos táplálékra és ápolásra. Egy lelket megérintő történet szívet melengető életbölcsességekkel Kurt Hörtenhuber tollából, Conny Wolf varázslatos illusztrációival. Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk! Kényeztetés szívnek és léleknek Megkeseredett ember lesz abból, aki nem veszi észre az élet szépségeit. Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket! 17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

263 készleten

Kategória:
Leírás

Egy könyv, ami minden szívet boldogságra hangol…

Oups arra hívja fel figyelmünket, hogy ne csak a testünket lássuk el minden jóval, hiszen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, a szívnek és a léleknek is szüksége van a mindennapos táplálékra és ápolásra. Egy lelket megérintő történet szívet melengető életbölcsességekkel Kurt Hörtenhuber tollából, Conny Wolf varázslatos illusztrációival.

Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk!

Kényeztetés szívnek és léleknek

Megkeseredett ember lesz abból, aki nem veszi észre az élet szépségeit.

Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket!

17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

Fizetés és szállítás

Vásárolj online és keresd az átvételi lehetőségeknél a Pick Pack Pontot.

Neked nincs más dolgod, csak útba ejteni a választott pontot egy neked tetsző időpontban. Ha elégedett vagy, ajánlj minket másoknak is!

Te döntesz az átvétel időpontjáról és helyéről. Akár reggel, akár munkaidő után, sőt még vasárnap is!