Akció!

A szeretet nagykövete

2200 Ft 750 Ft

A szeretet nagykövete Ez a történet Oupsról szól, aki a Szívbolygóról érkezett a Földre, hogy megajándékozza az embereket a szeretettel és az örömmel. A szívet-lelket megérintő könyv szerzője Kurt Hörtenhuber, Oups kedves figuráját pedig Conny Wolf illusztrációi varázsolják elénk. A kis földönkívüli mosolyt csal az arcokra, és lénye melegséget áraszt.  Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk!  Igazán gazdaggá a boldogság tesz, és azt nem lehet pénzen megvásárolni. Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket! 17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

131 készleten

Kategória:
Leírás

A szeretet nagykövete

Ez a történet Oupsról szól, aki a Szívbolygóról érkezett a Földre, hogy megajándékozza az embereket a szeretettel és az örömmel.
A szívet-lelket megérintő könyv szerzője Kurt Hörtenhuber, Oups kedves figuráját pedig Conny Wolf illusztrációi varázsolják elénk.
A kis földönkívüli mosolyt csal az arcokra, és lénye melegséget áraszt.

 Az osztrák bestseller könyvsorozatot – 20. nyelvként – végre magyarul is olvashatjuk!

 Igazán gazdaggá a boldogság tesz,
és azt nem lehet pénzen megvásárolni.

Zöld könyv: a kiadvány készítésénél csak ellenőrzött forrásból származó papírt használtunk fel, ezzel is védve környezetünket!

17×16,5 cm, 52 oldal, keménytáblás könyv ajándékkártyákkal.

 

Fizetés és szállítás

Vásárolj online és keresd az átvételi lehetőségeknél a Pick Pack Pontot.

Neked nincs más dolgod, csak útba ejteni a választott pontot egy neked tetsző időpontban. Ha elégedett vagy, ajánlj minket másoknak is!

Te döntesz az átvétel időpontjáról és helyéről. Akár reggel, akár munkaidő után, sőt még vasárnap is!